Els Nens del Vendrell preparen ja la nova temporada

Un assaig dels Nens del Vendrell
Avatar
27/02/2020 - 16:46h

La colla vendrellenca presentarà aquest cap de setmana el calendari d’enguany, que segons afirmen presentarà diverses novetats

Aquest cap de setmana els Nens de Vendrell tenen feina. Començaran divendres, a les 20 h, al seu local, per presentar el calendari de la temporada 2020, en què els de la camisa vermella portaran diverses novetats.

PUBLICITAT

Seguiran una hora més tard amb l’últim taller de castells que, com els anteriors, es divideix en dues parts: la primera per practicar i generar folres o pilars caminant, i la segona per assajar proves de futur. 

Els Nens es tornaran a trobar el diumenge 1 de març, a les 11 h, al seu local, per fer la presentació del primer tram de la temporada, que va des de la diada d’inici de temporada fins a la diada d’aniversari de la colla.

PUBLICITAT

En aquest acte, explicaran les diferents diades i activitats que es faran durant aquest primer període, així com les diferents campanyes que es duran a terme. En acabar, es farà un vermut al mateix bar del local.

Els de la camisa vermella tornaran dimecres, a les 19:30 h, amb l’assaig de canalla, i a les 20:45 h amb l’assaig dels adults, per encarar amb força la temporada.

També et pot interessar

Comentaris