Vilafranca i Sant Sadurní tindran un bus directe a la UAB

19/02/2020 - 16:50h

Aquest dimecres la comissió de territori del Parlament de Catalunya n’ha donat llum verda

Aquest dimecres al matí, la comissió de Territori del Parlament de Catalunya ha donat llum verda a la creació d’una nova línia de bus que connecti Vilafranca i Sant Sadurní d’Anoia amb el campus universitari de la UAB de Bellaterra.

La diputada republicana ha defensat la proposta

La diputada d’ERC, Rut Ribas ha defensat la proposta que ha tingut el suport total de Junts x Catalunya a través de la veu del seu portaveu, Eduard Pujol que va afegir que aquest esforç ja s’estava fent i que des del departament de Territori s’havia engegat fa uns mesos els treballs per posar en marxa aquesta nova línia i que ara ja s’estaven cobrint els tràmits legals.

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, en la seva intervenció

Pujol ha anat més enllà demanant que en un futur es pugui ampliar aquesta línia des del Vendrell.

El projecte, llargament reivindicat pels estudiants penedesencs d’aquesta universitat, va iniciar els seus tràmits l’any 2018 amb mocions presentades als plenaris del consistori vilafranquí i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per part dels grups de Junts per Catalunya a proposta de la JNC.

Aquest projecte, que compta amb el suport de la resta de partits polítics, administracions i de la pròpia universitat, acaba de ser publicat al diari oficial de la Unió Europea, fet que l’acosta a poder iniciar els tràmits per concedir el servei d’aquesta nova línia.

També et pot interessar

Comentaris