Jazz i blues amb alguna pinzellada de gospel i soul, demà al Cava Jazz

14/02/2020 - 18:00h

Hi actuaran Marc Ferrer Trio & Marian Barahona, cantant de reconeguda trajectòria

Després de l’èxit de la primera actuació, el XXII Cicle de Cava Jazz continua demà amb Marc Ferrer Trio & Marian Barahona, una formació que rememora la millor tradició del piano jazz des d’una òptica particular, amb composicions pròpies però sempre fidels a l’essència de l’estil. En aquesta ocasió incorporen la veu de Marian Barahona, cantant de reconeguda trajectòria que ha col·laborat amb nombrosos grans artistes de l’escena del jazz. Oferiran un repertori enèrgic ple de clàssics i composicions pròpies amb un estil basat en el jazz i el blues més primigeni, amb pinzellades de gòspel i soul.

El concert tindrà lloc al Centre recreatiu La Cooperativa a les 23h, i la venda d’entrades serà mitja hora abans del concert a taquilla. Com sempre, qui vulgui podrà obtenir el pack de menú + entrada al concert reservant als restaurants Cal Pau Xich (93 897 93 82) o Can Güell (93 897 91 57) al preu de 30 euros. A la mitja part es podran degustar els productes de Caves Ferret i del Molí d’Oli Antoni Lluch (Ca La Madrona), que patrocinen l’acte.

El preu de l’entrada serà de 12 euros amb el carnet d’Amic, 10 euros l’entrada jove de 6 euros, i els menors de 14 anys tenen l’entrada gratuïta.
La propera actuació serà el 21 de març amb els Apocadixie Cotton Pickers, un quartet de Jazz New Orleans que interpreten cançons de treball fins als primers temes de Duke Ellington, tot passant pel ragtime, el xarleston o el blues.

També et pot interessar

Comentaris