Toni Ponce s’emporta el Campionat de Catalunya de natació adaptada a Terrassa

06/02/2020 - 12:39h

El nedador vilafranquí va sumar un total de 983 punts, per davant de Martí Alcaraz i Òscar Salguero

Dissabte es va disputar el Campionat de Catalunya d’hivern Open de natació adaptada a les instal·lacions del Club Natació Terrassa amb la participació dels millors nedadors i nedadores catalans i on, Toni Ponce (CN Sitges) i Núria Marquès (CN Sant Feliu) es van proclamar campions de Catalunya.

El nedador vilafranquí es va proclamar campió de Catalunya amb un total de 983 punts aconseguits en la seva victòria a la prova dels 100m braça amb un temps d’1:27.31. En segona posició va finalitzar J. Marí Alcaraz (Aquatic Campanar) amb 848 punts i el nedador del Club Natació Sabadell, Òscar Salguero, tercer amb un total de 803 punts. La medallista paralímpica Núria Marquès va guanyar el Campionat de Catalunya femení amb 758 punts aconseguits a la prova dels 200m estils, per davant de Marian Polo (Club Natació Badia) que va aconseguir 694 punts i de Berta García (CN Mataró) que va finalitzar en tercera posició amb 546 punts.