Juan Luis Ruiz liderarà novament la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC

Juan Luís Ruiz, darrera el faristol, acompanyat de diferents socialistes penedesencs. FOTO: PSC
Avatar
28/01/2020 - 15:50h

Ruiz ha estat l’únic candidat que s’ha presentat al procés de primàries i serà proclamat en un congrés que es farà el 8 de febrer a Vilanova

Després del Congrés Nacional del PSC celebrat el mes de desembre de 2019, els socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf han encetat aquest mes de gener el procés congressual del partit al territori. Una vegada més, s’ha celebrat un procés de primàries per escollir el primer secretari de la Federació.

En aquesta ocasió, s’ha presentat un únic candidat, el fins ara primer secretari Juan Luis Ruiz, que avui ha presentat de manera àmplia els avals necessaris acompanyat de referents de diferents agrupacions socialistes del Garraf i l’Alt Penedès. D’aquesta manera, l’autoritat electoral d’aquest procés ha confirmat ja que ha rebut els avals requerits i, conseqüentment, Ruiz revalida el lideratge de la federació com a primer secretari.

PUBLICITAT

Així mateix, els socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf celebraran el seu Congrés el proper dia 8 de febrer a Vilanova i la Geltrú, on es realitzarà la proclamació del primer secretari i s’escollirà la nova comissió executiva del partit al territori, així com els consellers nacionals del PSC i d’altres càrrecs orgànics.

Juan Luis Ruiz ha destacat que “encarem un Congrés de la Federació amb una voluntat d’acció unitària dels socialistes de l’Alt Penedès i el Garraf, en base al compromís de ser un partit reforçat i útil per a la societat, per al municipalisme i per a la justícia social a les nostres comarques, amb una visió dialogant, progressista, plural, catalanista, federalista, ecologista,… i per tant socialista”.

També et pot interessar

Comentaris