Mor una dona atropellada a Calafell

Equips d’emergència i policia al lloc de l’accident mortal d’aquesta matinada a Calafell. (Foto: Ajuntament de Calafell)
26/01/2020 - 15:53h

L’accident ha estat aquesta matinada de diumenge a la carretera C-31

Una dona ha mort atropellada aquesta matinada de diumenge en un accident al punt quilomètric 140 de la carretera C-31 al municipi de Calafell. Es tracta d’una dona d’una edat aproximada de 50 anys que encara no s’ha pogut identificar, atès que no duia cap document d’identitat a sobre, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

Actualment s’estan investigant les causes del sinistre, que s’ha produït a l’accés del nucli històric del poble de Calafell per la plaça de les Eres, però ja s’ha confirmat que el conductor del turisme que ha atropellat la víctima ha donat resultat negatiu a la prova d’alcoholèmia i drogues.

Arran de l’avís, fet a les 3-16 hores d’aquest diumenge, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima mortal, la qual s’afegeix a les 3 que hi va haver aquest dissabte en un accident a l’N-340 a tocar del massí de l’Ordal, ja són 8 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris