Torrelles de Foix iniciarà treballs per reparar desperfectes a Can Coral

26/01/2020 - 14:00h

L’Equip de Govern de l’Ajuntament ha adjudicat les obres i es preveu que els treballs de reparació s’allarguin fins a quatre mesos

A l’espera de fer el replantejament de l’obra, l’Ajuntament de Torrelles de Foix té previst iniciar en les properes setmanes l’obra de reparació dels desperfectes que han anat sorgint en diferents carrers de Can Coral, arran de la defectuosa obra d’urbanització que es va fer ara farà més de deu anys. En aquest sentit, l’Ajuntament té oberts des de fa uns anys diversos litigis amb la constructora Building Factory SA.

Finalment, i després de mesos esperant una resolució, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha aixecat la mesura cautelar sol·licitada fa dos anys per la constructora i que va aturar l’any 2018 les obres de reparació dels desperfectes. Des d’ençà, i ja amb un projecte de reparació aprovat l’any 2017, l’Ajuntament ha dut a terme tots els tràmits administratius indispensables per licitar i finalment adjudicar l’obra, pel plenari del dia 23 de desembre de 2019, a una tercera empresa, Asfaltos Barcino SL.

Treballs de quatre mesos

Es preveu, doncs, que una vegada fet el replanteig de l’obra s’iniciaran uns treballs de reparació que tindran una durada de quatre mesos i que no suposaran cap cost pels veïns, ja que l’obra es liquidarà amb la garantia de 294.136,72 € confiscada per part de l’Ajuntament a Building Factory SA.
Paral·lelament, l’Ajuntament de Torrelles de Foix segueix posant tots els seus esforços per modificar, amb el suport de la Diputació de Barcelona, el projecte de reparceŀlació actual i regularitzar així urbanísticament i registralment la situació de totes les parcel·les de Can Coral.

També et pot interessar

Comentaris