La CUP portarà a l’oficina Antifrau la “mala gestió” a l’Ajuntament de Gelida

Imatge del ple de dimarts de l’Ajuntament de Gelida. FOTO: AJUNTAMENT
Avatar
24/01/2020 - 18:05h

El grup assegura que hi ha proves que demostren les males pràctiques del govern del PSC i critica que no es vulgui fer una auditoria externa

El grup municipal de la CUP a Gelida portarà davant l’oficina antifrau les males pràctiques que, suposadament, s’han dut a terme els darrers anys a l’Ajuntament amb el govern el PSC al capdavant. Els cupaires han pres la decisió de denunciar el cas després que el ple rebutgés dimarts dur a terme una auditoria externa i independent per saber exactament què s’ha fet els darrers anys al consistori.

“Vista la poca preocupació de tots els membres del plenari per aixecar catifes, i desestimada la moció, portarem el cas a l’Oficina Antifrau”, han dit des del partit.

Tal com han explicat els independentistes a través d’un comunicat, la moció la van presentar després que en els dos darrers plens “es fes palesa la mala praxi exercida per l’anterior govern del PSC”, posant sobre la taula casos de treballadors municipals sense contracte o de cobraments de partides sense especificar.

Cap de les formacions que actualment integren el govern gelidenc (ERC, Gelida en Comú i Primàries), ni tampoc el PSC a l’oposició, va donar suport a la moció. En canvi, sí que va prosperar per unanimitat una moció d’urgència presentada per l’equip de govern en què es declara que l’Ajuntament de Gelida seguirà investigant les pràctiques que s’han dut a terme els darrers anys des de l’ajuntament, tal com es va establir al Pacte de Can Pascual que va donar l’alcaldia a ERC.

L’alcaldessa del municipi, Lluïsa Llop, ha explicat que els comptes de l’Ajuntament estan auditats per llei, i que una auditoria externa “no traurà res a la llum”.

També et pot interessar

Comentaris