Cineclub i Kubrick tornen a organitzar la Travessa dels Oscar

Xavi Gonzàlez
21/01/2020 - 18:00h

L’any passat van participar mig miler de persones gràcies a la possibilitat de fer-ho online

Cineclub Vilafranca i Kubrick Cinema organitzen per cinquè any consecutiu en aquesta segona etapa la ja tradicional Travessa dels Oscar. Un concurs totalment gratuït i que la finalitat principal és la promició perquè la gent s’acosti a les sales de cinema de Vilafranca. Es pot participar omplint una butlleta que es pot trobar a partir d’aquest cap de setmana i fins el diumenge 9 de febrer a la Sala Zazie o bé al cinema Kubrick. L’altra opció per participar al concurs i que va ser una de les grans novetats ara fa dos anys és la possibilitat de participar a través de les xarxes amb les butlletes en format pdf. De fet, aquesta possibilitat va fer créixer la participació a les dues últimes edicions fins al mig miler de persones.

PUBLICITAT

Bases de participació

Les bases del concurs no han diferit de les anteriors edicions i per tant el guanyador absolut de la travessa serà aquella persona que encerti les set categories a les nominacions (millor pel·lícula, millor direcció, millor actor i actriu, millor actor i actriu secundaris i millor pel·lícula internacional). En cas que hi hagi més d’un encertant es farà el mateix dia de l’entrega dels premis un sorteig per extreure’n el guanyador i si no hi hagués cap encertant de les set categories entrarien en el sorteig tots els encertants de sis categories. Els premis s’entregaran el dijous, dia 13 de febrer a la Sala Zazie, en una sessió especial i una projecció sorpresa en un acte que començarà a les 20.15h.

PUBLICITAT

Premis valusosos

Pel que fa als premis per al guanyador seran els següents: Un passi anual gratuït a la sala del cinema Kubrick, un any d’associat al Cineclub Vilafranca, tres entrades dobles per a qualsevol espectacle de la programació del Teatre Casal durant els mesos de març a juny del 2020, una caixa regal per un cap de setmana per a dues persones per Catlaunya, gentilesa de Som Viatges, una caixa de vi i una de cava cortesia del celler Giró del Gorner que regala la Taverna Inzòlia, un lot de llibres a escollir de la Cultural i, finalment, una subscripció d’un any per al setmanari El 3 de Vuit.
Des de l’organització es va deixar ben clar que només s’acceptarà una butlleta per persona.

També et pot interessar

Comentaris