Comencen les Festes de Sant Raimon de Vilafranca

17/01/2020 - 14:00h

Un castell de focs anunciarà les Festes avui a la nit i Cal Bolet acollirà demà un homenatge a Bruce Springsteen amb Sergi Gisbert & The Jacks

Un castell de focs a la plaça Penedès a càrrec dels 3 Mosqueters a partir de les 21.30 hores anunciarà aquesta nit l’inici de les Festes de Sant Raimon 2020. Tot seguit es farà el tradicional sopar de l’euro, que enguany s’ha reconvertit en el sopar del bitllet de 5 euros. L’acte es farà al teatre Cal Bolet, i en acabar actuaran els grups vilafranquins La Fresca i els Gina & The Tonics, amb entrada gratuïta per tothom però amb aforament limitat.
El cicle “Espectacles al bar” arrencarà també avui al Forat del Pany amb l’actuació del grup de rock penedesenc Loose Screws que versiona clàssics del rock des de Rosendo, M-Clan, Burning fins a grups internacionals com ZZtop, Gari Moore o Neil Young. L’hora serà a la mitjanit i l’aforament també és limitat. D’altra banda, per a demà dissabte a la mateixa hora i també al Forat del Pany hi haurà l’actuació del grup Novo Mesto, de rock alternatiu en català. Un grup amb segell vilafranquí que el març del 2018 va publicar el seu primer disc i que ja està preparant el segon per presentar-lo aquest 2020.

Gospel, reggae, sardanes i havaneres

Essència de Gospel actua dissabte a Cal Figarot

Per a la tarda-vespre s’ha programat un concert de gospel a Cal Figarot amb el grup Essència de Gospel (19h), un concert de rap amb Kbra, El Puma i K2, a la plaça de Sant Joan (20h) i l’actuació de Radio Reggae a la Vinateria Inzòlia (21h). Abans, a les 6 de la tarda a Cal Noi Noi hi haurà una minidisco infantil. Finalment, demà dissabte a Cal Bolet tindrà lloc un homenatge a Bruce Sprinsteen amb Sergi Gisbert & The Jacks.

Xamusia estrena ‘Batecs’

El Cor Xamusia estrena l’espectacle “Batec”, dissabte a l’Auditori Municipal

Batecs és el nou espectacle del Cor Xamusia, que es podrà veure per primera vegada demà dissabte a les 19h a l’Auditori de Vilafranca. A través de la música, Batecs buscarà fer vibrar i emocionar el públic submergint-lo en diversos estats vitals a través d’un repertori intens format per composicions contemporànies, música popular de diversos indrets del món i fins i tot referències medievals.

Per primera vegada sota la codirecció de Marta Coll i Miquel Benito, el Cor Xamusia emmarca l’espectacle en la vibració, el batec i la vida; un concert on el moviment i la percussió tindran una especial rellevància. El cor ha treballat els darrers mesos intensament amb les ballarines i coreògrafes penedesenques Teresa Serrat i Maribel Martínez, creadores de la posada en escena de Batecs. Sobre l’escenari el cor comptarà amb l’acompanyament dels músics Jordi Galimany al piano i Ricard Parera i Marc Vall a la percussió. El preu del concert és de 10€ i de 5€ per als infants fins als 12 anys. En acabar el concert s’oferirà una copa de vi als assistents.

Canvis al concurs d’estirar la corda

La gran novetat per a diumenge serà la ubicació del concurs d’estirar la corda, que enguany es farà a la plaça de la Constitució en un acte que organitzen els esplais de la Vila i que començarà a les 12. La inscripció per participar-hi cal fer-la a www.raimons.cat.

El grup d’havaneres Xató actua diumenge a Cal Bolet

Els últims actes del cap de setmana seran una ballada de sardanes a les 12 del migdia a la rambla i amb la Cobla Reus Jove i una cantada d’Havaneres amb el grup Xató que tindrà lloc al Teatre Cal Bolet a les 19 hores.

També et pot interessar

Comentaris