La Xatonada Popular del Vendrell s’ubicarà a l’escola Àngel Guimerà

Maria Luz Ramírez, regidora de Festes i Mercats del Vendrell, amb el cartell de la Xatonada Popular. FOTO: AJUNTAMENT
Avatar
11/01/2020 - 14:00h

Les obres que s’estan duent a terme al carrer doctor Robert obliguen a mantenir oberta la rambla per a la circulació de vehicles

La regidora de Fires i Mercats de l’Ajuntament del Vendrell, Maria Luz Ramírez, ha explicat aquesta setmana que, amb motiu de les obres que s’estan duent a terme al carrer Dr. Robert que obliguen a mantenir oberta la Rambla per a la circulació de vehicles, la Xatonada Popular del 2020 s’ubicarà a l’escola Àngel Guimerà.

Ramírez ha apuntat que per la celebració de la festa s’ocuparan diversos espais d’aquest equipament, com el pavelló i diferents espais exteriors del centre educatiu ubicat al carrer Apel·les Fenosa.

PUBLICITAT

Coincidint amb aquest anunci, la titular de Fires i Mercats també ha presentat el cartell que servirà per promocionar de la Xatonada Popular 2020, que tindrà lloc el diumenge 2 de febrer i que inclourà diferents activitats com el 34è Concurs de Mestres Xatonaires, la 33a Exhibició de Xatonaires Infantils, la 27a Fira de productes alimentaris naturals i artesanals, el 4t Xató Experience i algunes novetats que pròximament es donaran a conèixer.

Tot i que encara falten uns dies per a la celebració, des d’aquesta setmana ja es poden fer les inscripcions als cursets “Aprèn a fer xató”, adreçats a infants i adults, que es duran a terme entre el 27 de gener i el 30 de gener a les escoles Àngels Garriga, Sagrat Cor, Àngel Guimerà i Els Secallets.

Amb aquests cursets, impartits per membres de l’Associació Gastronòmica de la Universitat del Xató de Catalunya, els alumnes no només aprenen a fer xató, sinó que també reben coneixements sobre els productes de la terra que formen part de la recepta. A l’escola Àngel Guimerà és on es farà el curset per a adults.

Les inscripcions es poden fer a la Regidoria de Promoció Econòmica (Edifici Camí Reial) i als SAC de la plaça Vella i de Coma-ruga
Sobre les inscripcions per al Concurs de Mestres Xatonaires, més endavant es comunicarà a partir de quan es podran fer i on caldrà adreçar-se per formalitzar-les.

També et pot interessar

Comentaris