Aquest diumenge, caminada solidària amb la Marató

Vista de la muntanya de Sant Jaume. FOTO: Maria Rosa Ferré
08/01/2020 - 11:32h

L’organitza l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i la Fundació l’Espiga

Com cada any l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès organitza la 5a edició de la Caminada Solidària en col·laboració amb la Fundació l’Espiga i en benefici de La Marató de Tv3, enguany, per les malalties minoritàries. L’esdeveniment tindrà lloc aquest diumenge dia 12 de gener.

S’iniciarà a les 10:30 del matí a l’entrada exterior de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, des d’on sortiran caminant per un recorregut adaptat cap a la muntanya de Sant Jaume de Vilafranca (al costat de la muntanya de Sant Pau) on acabaran  amb un esmorzar saludable.

La caminada s’organitza amb l’objectiu d’augmentar el marcador de La Marató de Tv3, per això es demana una inscripció solidària d’un mínim de 5 euros.

A l’inici, es comptarà amb la presència del Gerent del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i la Direcció de la Fundació l’Espiga, que donaran la benvinguda a tots els assistents.

L’excursió tindrà una durada aproximada de dues hores, i durant el camí, es faran parades en les que  professionals de la fundació l’Espiga i testimonis de malalties minoritàries explicaran les seves experiències en diferents moments del cicle vital. A l’arribada a la muntanya, es farà la cloenda i una primera valoració de la recaptació de la jornada, acompanyada d’un petit esmorzar saludable per a tots els participants.

En cas de pluja, l’acte de les xerrades del professional i testimonis vitals es realitzarà al passadís central de l’hospital, amb l’esmorzar saludable, i la valoració de recaptació de la jornada.

Per tal de preveure el nombre de participants, es recomana fer una preinscripció al correu electrònic caminadamarato@csap.cat indicant el nom dels participants.

També et pot interessar

Comentaris