La Biblioteca de la Bisbal crea un fons de bebeteca

07/01/2020 - 17:14h

L’equipament municipal ha ampliat les seves col·leccions juvenils durant el 2019

El 2019 la Biblioteca pública de la Bisbal del Penedès va iniciar un projecte per potenciar els seus espais destinats al públic infantil i juvenil. D’una banda, va adquirir llibres per a infants de 0 a 3 anys amb l’objectiu de crear un espai bibliogràfic destinat als més petits i, de l’altra, va ampliar el fons juvenil, amb l’adquisició de llibres destinats a la creació d’un fons de lectures obligatòries de secundària -coordinat amb l’Institut Coster de la Torre- i amb l’adquisició d’altres títols per ampliar l’apartat de lectura juvenil.

Més enllà d’aquestes accions, la biblioteca també ha creat un espai dedicat al manga, gràcies al servei de suport de compres en fires del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, i es preveu que, durant el 2020, la biblioteca bisbalenca adquireixi nou mobiliari infantil per tal de dotar l’espai existent d’un caràcter més acollidor i crear el que, en un futur, serà l’espai de la bebeteca, un espai dedicat a nadons i infants de 0 a 3 anys.

Les accions destinades a potenciar els espais destinats al públic infantil i juvenil han estat possibles gràcies a la línia d’ajuts que la biblioteca ha rebut del Departament de Cultura, a través de l’OSIC, per un valor de 2.000€. Aquest import s’ha destinat a l’adquisició de llibres en llibreries de la comarca, seguint els valors de donar suport a les compres de proximitat.

També et pot interessar

Comentaris