El primer penedesenc del 2020 és un nen d’Albinyana nascut a Tarragona

Ander Ribares Hoyo amb la seva mare, resident a Albinyana. (Foto: Xarxa Sanitària Santa Tecla)
Ricard Vinyals
02/01/2020 - 13:03h

El petit Ander Ribares Hoyo també és el primer nadó de tota la demarcació de Tarragona nascut aquest nou any

El primer nadó penedesenc del nou any 2020, per bé que va néixer a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona per exprés desig de la mare, és es diu Ander i és primer fill d’una parella d’Albinyana: Judith Hoyo, de 33 anys, i Andrés Ribares, de 45 anys.

PUBLICITAT

El petit Ander també és el primer nadó d’aquest any nascut a la demarcació de Tarragona i va venir al món quan tot just passaven 12 minuts de la mitjanit de Cap d’Any. El part va ser curt i va anar bé.

En néixer, Ander Ribares Hoyo va pesar 3,3 quilos i el nen es va avançar uns dies al seu naixement que inicialment es previa per a aquest dissabte, 4 de gener. Amb tot, la seva mare va ingressar a l’hospital tarragoní dimarts, 31 de desembre del 2019, i el neixament es va produir poc després de les campanades de l’any nou.

Judith Hoyo ha explicat que va decidir parir a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona perquè una germana seva hi va treballar molts anys i ja coneixia l’equip de professionals que atenen els parts i, donat el cas, hi tenia tota la confiança.

Amb tot, Hoyo va estar controlada pel que fa a l’evolució de l’embaraç al mateix hospital tarragoní i, durant els primers mesos, també a l’Hospital del Vendrell.

PUBLICITAT

Els pares del petit Ander Ribares Hoyo es van conèixer a Albinyana i fa tres anys que estan junts. Com apuntàvem, el primer nadó de tot Tarragona del 2020 és també el primer fill de la parella.

També et pot interessar

Comentaris