El Vendrell reforça el servei de neteja viària amb 32 persones més

Avatar
18/12/2019 - 14:00h

Es trobaven a l’atur i han estat contractades a través del programa ‘Treball i formació’ de l’EINA

El Programa Treball i Formació de l’EINA del Vendrell forma part de les polítiques actives d’ocupació, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i està destinat a persones en situació d’atur, prioritàriament les de 45 anys i més, per afavorir-ne la inserció laboral i millorar la seva ocupabilitat.

Aquest dimecres al matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament del Vendrell, l’alcalde, Kenneth Martínez, ha donat la benvinguda a 32 noves persones contractades que, en aquest cas, tindran com a objectiu principal dur a terme un pla de xoc per millorar la neteja viària i la retirada d’herbes a la via pública.

Martínez ha explicat que a través d’aquests programes “d’una banda, podem ocupar col·lectius de difícil inserció laboral i, de l’altra, reforçar serveis que presta l’Ajuntament”. En aquest cas, s’ha volgut posar el focus en la millora de l’espai públic i la neteja dels carrers.

El programa ‘Treball i formaci’ combina accions d’experiència laboral i accions de formació durant 6 o 12 mesos. En concret, en aquesta ocasió s’han contractat 12 persones que faran tasques de peó i manteniment a la via pública i 5 persones que treballaran com a informadors i auxiliars administratius.

Dues d’aquestes últimes es destinaran a les obres de la Carretera del Doctor Robert, com a informadores i punt de contacte amb els veïns i veïnes de la zona.

PUBLICITAT

D’altra banda, es contracten 10 persones com a peons de medi natural i neteja, destinats especialment a reforçar la neteja de carrers i males herbes.

Finalment, s’han contractat també 5 dones que treballaran com a informadores i auxiliars administratives en diferents departaments municipals.

També et pot interessar

Comentaris