“Cuinem el 2020”. El calendari més culinari de la Fundació Mas Albornà

18/12/2019 - 12:42h

El tretzè calendari social dedicat enguany a la gastronomia es regala aquest divendres amb El 3 de Vuit

Divendres surt a la llum el tretzè calendari social que promou la Fundació Mas Albornà, el qual porta per títol “Cuinem el 2020” i que es pot adquirir gratuïtament amb El 3 de Vuit.

Coincidint amb la nova imatge de la marca d’embotits de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcurters, la Fundació promou aquest 2020 un calendari al voltant del món de la gastronomia. Així, s’ha comptat amb la presència de cuiners i professionals del sector de reconegut prestigi per convertir el calendari número tretze de Mas Albornà en un homenatge a la bona gastronomia i els seus valors tot vinculant cada mes a una de les característiques amb les quals la identifiquem: la qualitat, el sabor, la tradició, la cultura, l’alimentació saludable, o el secret de les receptes, per citar-ne uns quants.

Com a novetat, el calendari inclou una recepta de cada xef. El recull de receptes podrà separar-se del calendari de manera que en finalitzar l’any es tindrà un petit receptari amb 12 propostes ben personals dels gastrònoms protagonistes que han pres part en el calendari i que són: Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Oliver Peña, Fermí Puig, Raül Balam, Oriol Llavina, Ada Parellada, Rafa Peña, Oriol Ivern, Carles Gaig, Josep Roca i el televisiu Marc Ribas.

Com cada any, a més, el calendari social de Mas Albornà és sense afany de lucre i es realitza gràcies a la col·laboració desinteressada de diferents professionals. Així, Roser Blanch (fotògrafa) i Carmen Palomino (disseny gràfic) són les encarregades enguany de donar forma al calendari i sumar, així, el seu gra de sorra solidari a la tasca de la Fundació.

El calendari també es podrà adquirir als punts propis de Mas Albornà: establiments Mallart Artesans Xarcuters (La Granda, Sant Quintí de Mediona i La Llacuna) i el Quiosc de l’Hospital Comarcal a Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris