Avui es presenta la nova programació de Cal Bolet i l’Auditori

L’actriu Ruth Talavera presentarà la gala
11/12/2019 - 12:05h

La gala comptarà amb la presència d’Arnau Tordera, d’Obeses, i de Jordi Casanovas

Avui, a les 19h, al Teatre Cal Bolet se celebrarà la gala de presentació de la nova temporada d’espectacles de febrer a juny de 2020. L’acte serà conduït per l’actriu i productora Ruth Talavera i estarà ple d’actuacions, música en directe i entrevistes amb alguns dels protagonistes de la programació. Entre ells hi podrem trobar el compositor Arnau Tordera (Obeses) i el dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas, entre d’altres.

Tampoc hi faltaran els membres de la nova orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca, la Camerata Penedès, que tindrà presència en la programació musical d’aquesta nova temporada.

Com és tradició, també tindrà lloc un sorteig d’entrades i d’un abonament per a dues persones de tots els espectacles de música, teatre i dansa de la temporada de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, acompanyats d’altres membres de l’equip de govern i del consistori, també assistiran a l’acte, que serà obert a tot el públic. Per finalitzar, es podrà gaudir d’un refrigeri i d’una copa de vi gentilesa de Cellers Pinord.
La gala, per segona temporada consecutiva, es podrà seguir en directe per Penedès Televisió, motiu pel qual s’obriran les portes d’accés a la sala a les 18.45h.

Les entrades i abonaments estaran disponibles per als titulars amb el Carnet d’Amic a la taquilla del Teatre Cal Bolet els dies 12, 13 de desembre de 18 a 20h i el dia 14 de desembre d’11 a 13 i de 18 a 20h i a partir del 19 de desembre per la resta de públic.

També et pot interessar

Comentaris