Dilluns es posen a la venda les entrades de la Fàbrica de Joguines de Vilafranca

Imatge d’arxiu de la Fàbrica de Joguines de Vilafranca. FOTO: Fèlix Miró
08/12/2019 - 09:00h

El preu de les entrades serà de 4.5 euros els adults i 2.5 euros els infants

Dilluns comença la venda de les entrades de la Fàbrica de Joguines del patge Raimon, que enguany amplia horaris, ofereix més places però s’haurà de pagar per entrar i comprar les entrades per internet a través de la web municipal a partir d’aquest dilluns dia 9 de desembre.

La Fàbrica de Joguines obrirà les seves portes els mateixos dies que l’any passat (27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener), però amb la novetat que també obrirà els matins, la qual cosa permet passar de les 2.600 places a 6.160.

L’altra novetat serà que els infants podran anar acompanyats de dos adults .
El preu de les entrades serà de 4.5€ els adult i 2.5€ els infants i es posaran a la venda per Internet a partir del dia 9 de desembre a les 9h. La Fàbrica de Joguines té un pressupost d’entre 28.000 i 30.000 euros i amb les entrades es preveu recaptar-ne uns 12.000.


Cal recordar també que el recorregut d’enguany de la Cavalcada de Reis passarà pels barris de les Clotes, de l’Espirall i de la Barceloneta-Sant Magí fins a arribar a la plaça de la Vila i que des del Servei de Cultura s’han dissenyat 3 rutes diferents per tal que la Cavalcada recorri els diferents barris de Vilafranca en 3 anys, tenint en compte les amplades, alçades i amplitud de gir dels diferents carrers.

També et pot interessar

Comentaris