El Vendrell encén l’enllumenat nadalenc

Una imatge de l'enllumenat nadalenc de l'any passat al Vendrell. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
05/12/2019 - 08:00h

Aquest dijous a la tarda s’endega formalment la campanya amb motiu de les properes festes

El municipi del Vendrell iniciarà formalment la campanya nadalenca aquest dijous a la tarda, amb la tradicional encesa de l’enllumenat d’aquesta època de final d’any i que, com a novetat, inclou l’arbre de Nadal instal·lat a la Rambla.

Els actes s’havien de fer aquest dimecres, però el mal temps va obligar a ajornar-los un dia.

Hi haurà una xocolatada popular a la plaça Vella, a les 18h, una cantada de nadales i un mapping a la façana de l’Ajuntament.

Pel que fa als dies festius en què els comerços vendrellencs podran obrir seran aquest divendres, dia 6 de desembre, i els propers dies 22 de desembre i 5 de gener. Aquests dies hi haurà tot un seguit d’activitats dirigides als més petits.

Així, per exemple, al centre del Vendrell s’hi podran veure aquest divendres els personatges de Wonder Woman, el Capità Amèrica, un os panda gegant o també alguns de les pel·lícules Toy Story i Frozen.

A més, el Pare Noel també acudirà al Vendrell per recollir les cartes dels infants.

Quant a les cartes als Reis d’Orient que es podran lliurar al Vendrell, han estat dissenyades per Jordi Pellicer. Estan il·lustrades amb motius locals i es podran aconseguir a les botigues adherides al CIT.

El programa d’actes nadalencs es pot trobar als comerços del CIT i als punts d’informació, a més del web www.citvendrell.cat i a l’app #viuelvendrell.

Pel que fa a l’enllumenat, hi haurà 200 punts de llum, amb un cost de 19.830 euros (incloent-hi el fet que l’Ajuntament del Vendrell compra els llums de la façana del consistori).

També et pot interessar

Comentaris