La Mostra Artística dels Monjos incorpora la il·lustració digital

Un moment de la presentació
Avatar
03/12/2019 - 20:00h

Les obres en categoria infantil i adults es podran lliurar del 10 al 18 de desembre a la Casa de Cultura Mas Catarro

El proper mes de gener es celebrarà la 36a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una iniciativa que busca la promoció cultural i artística al municipi.

La Mostra és un compendi de propostes artístiques encapçalades per l’exposició d’obres de diverses disciplines i creades per infants, joves i persones adultes, que es barregen amb activitats adreçades a promoure l’expressivitat i la creativitat del públic.

Aquest any la Mostra tindrà com a lema ‘De l’essència de l’art, fins als nostres dies’ i pretén projectar l’evolució de l’art des de l’època clàssica fins el moment actual.

Com a principal novetat, la Mostra incorpora la il·lustració digital, de manera que enguany els participants podran presentar obres de pintura, ceràmica, escultura, fotografia, dibuix i il·lustració digital. Les obres de les categories d’adults i juvenils es podran lliurar del 10 al 18 de desembre a la Casa de Cultura Mas Catarro i els concursants infantils podran lliurar els seus dibuixos i les seves peces de ceràmica a les escoles del municipi o a l’Ajuntament.

PUBLICITAT

La Mostra espera enguany unes 140 obres en la categoria adulta i un miler d’obres infantils, que passaran per una selecció prèvia fins a arribar a les 300 obres exposades.

La Mostra estarà oberta a la casa de cultura Mas Catarro del 10 al 31 de gener, de dimarts a divendres de 15 h a 21 h i com a excepció s’obrirà el diumenge 12 de gener de 10 h a 13 h.

Les bases del concurs i tota la programació de la mostra es pot consultar al web de l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris