Els Xicots tanquen la temporada sense cap caiguda

Avatar
12/11/2019 - 18:17h

Els vilafranquins van actuar a Granollers, on van plantar el 4d7a, el 4d7 i el 3d7

Els Xicots van tancar dissabte la temporada actuant a la Diada dels Xics de Granollers, acompanyats també pels Minyons de Terrassa, on van completar-ho tot i, per tant, van acabar l’any sense cap caiguda.

Els de Vilafranca van fer dos pilars de 4 d’inici, un dedicat a Rafa Cabezas, i l’altre dedicat a demanar la llibertat dels presos polítics. A les tres rondes de castells els Xicots van descarregar-hi el 4d7 amb agulla, el dotzè de l’any, com a castell més destacat, acompanyant-lo del 4d7, i del 3d7. Van cloure la diada amb dos pilars de 4 més.

Van tancar així la temporada 2019, amb un total de 16 castells de la gamma de 8 pisos descarregats, dotze 4 de 8, tres 3 de 8, a més de la torre de set descarregada la setmana passada durant la seva diada del Roser. Destacar la importància de tancar per primera vegada en el seu historial una temporada sense cap caiguda a plaça, fet molt difícil d’assolir dins el món casteller.

Des de 1998 els Xicots assoleixen mantenir els castells de 8 pisos, i la preuada torre de set.

A la mateixa Diada els Xics local hi van completar el 4 de 8, i els Minyons de Terrassa el 3 de 9 amb folre com a castells més destacats.

Els Xicots tenen programades diverses activitats per cloure la temporada aquest mes de novembre.

Hi destaca aquest dimecres,  dins el Most Festival, Festival internacional del Cinema del Vi i el Cava, la projecció de la pel·lícula documental “Societat Anònima” dels directors Ramon Tort i Raimon Benach. És la segona oportunitat de veure aquest gran treball, després de la pre-estrena que va omplir de gom a gom el “Cinema Kubrick” al mes de setembre. La projecció serà dimecres dia 13 a les 22h. a Cal Bolet.

PUBLICITAT

El 23 de novembre els Xicots tenen programat el sopar de final de temporada, el 29 de novembre, assemblea general, i l’endemà, 30 de novembre, actuaran per ajudar a recaptar diners per la marató de TV3, dins les activitats programades aquell dia al Celler Torres a Pacs del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris