Gelida consolida la Funifira amb l’assistència de 4.500 visitants a la desena edició

Avatar
12/11/2019 - 11:35h

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, va assistir a la inauguració de la mostra que enguany ha celebrat el 95 aniversari del Funicular

Gelida ha acollit aquest cap de setmana la desena edició de la Funifira amb una gran presència de públic en tots els espais. Pere Aragonès, vicepresident de la Generalitat, va ser present a la inauguració de l’activitat que enguany ha celebrat el 95 aniversari del Funicular de Gelida. El trenet, però, no va funcionar des de dissabte al matí a conseqüència d’una avaria. L’ajuntament va optar per suspendre el servei a l’espera de les avaluacions que s’executaran en els pròxims dies.

Un dels moments més esperats del cap de setmana va ser la celebració dels 95 anys del Funicular de Gelida, element identitari del municipi i eix motor de la Fira. La festa d’aniversari, que va generar molta expectació i va omplir l’espai destinat en el Passeig Rosell i Massana, davant de l’Estació Superior del Funicular, va estar marcada pel caràcter festiu i la participació de diferents entitats folklòriques del municipi.

PUBLICITAT

L’acte va estar presidit pel President dels Ferrocarrils de la Generalitat Catalunya, en Ricard Font, que acompanyat per l’Alcaldessa de Gelida, Lluïsa Llop, i el regidor de Turisme, en Daniel Garcia Peris, van posar de manifest la importància del Funicular i l’esforç que s’ha fet per recuperar-lo aquesta passada primavera després de més de 3 anys inactiu per problemes tècnics.

La celebració va acabar amb l’animació de les Balkan Paradise Orchestra, que van oferir algunes peces del seu repertori, i un castell de focs a càrrec dels Diables de Gelida que van fer pujar un pastí d’aniversari amb un 95 ben visible a l’escenari.

PUBLICITAT

En aquesta edició, Gelida consolida una vegada més la Funifira, la fira d’oci ferroviari, maquetisme, gastronomia i de vins i caves, tot potenciant els elaboradors i restauradors locals. Al llarg del cap de setmana es calcula que més de 4.500 assistents han omplert els diferents espais de la fira, augmentant tant els tiquets venuts com els visitants que van venir a l’esdeveniment.

Des de l’organització de la Funifira han explicat que ja s’està començant a treballar per l’edició següent, cercant noves activitats i propostes per oferir als visitants, i seguir consolidant Gelida com a lloc de visita i com a porta del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris