La Granja Foods rep el premi al Creixement Empresarial en Innovació

Alguns membres de La Granja Foods amb el guardó rebut. FOTO: LA GRANJA
06/11/2019 - 11:48h

El guardó a l’empresa vilafranquina s’ha lliurat a la gala Nit del Gourmet Català, que ha premiat els millors productes catalans de l’any

L’última Nit del Gourmet Català ha demostrat que els productes de la gastronomia catalana viuen un dels seus millors moments en innovació i qualitat. La gala, que va tenir lloc dimarts de la setmana passada al Palau de Pedralbes, arribava enguany a la seva cinquena edició i va tornar a congregar productors, elaboradors i empresaris, cuiners i personalitats del sector.

L’acte organitzat pel Clúster Gourmet de Catalunya-Catalonia Gourmet va estar presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i va servir per presentar algunes novetats en els productes catalans i també per premiar, entre d’altres, La Granja Foods.

En concret, l’empresa penedesenca ha rebut per segon any consecutiu el premi al Creixement Empresarial en Innovació per la seva decidida aposta per la innovació en el desenvolupament d’una nova gamma de productes vegans que ha suposat l’adquisició de nova tecnologia, recerca i avaluació de nous ingredients

Innovació constant
Aquest premi és el reconeixement públic a la trajectòria que ha dut en els darrers anys aquesta coneguda empresa penedesenca per la seva dedicada aposta per la innovació que l’ha portat un gran augment de la facturació i la capacitat productiva.

Mantenint l’elaboració dels productes tradicionals que van marcar els seus inicis, una constant de l’empresa ha estat la inquietud per innovar. Segons el seu director, Celestino López, “observar les tendències i donar-hi resposta ens ha conduït a crear noves especialitats: des de la primera magdalena integral del mercat o la brioixeria sense sucres afegits fins a oferir una gamma vegana”.

Aquestes iniciatives en forma de productes més saludables i saborosos han fet de La Granja una companyia singular i apreciada pel consumidor.
Actualment l’empresa té més de 80 treballadors i hi conviuen la segona i tercera generació de la família fundadora.

També et pot interessar

Comentaris