Un mort i un ferit en un tiroteig a Segur de Calafell

A la zona dels fets hi han acudit molts efectius policials.
25/10/2019 - 22:12h

Podria tractar-se d’un ajustament de comptes entre delinqüents

Aquest divendres al vespre, al voltant de les 21 hores, hi ha hagut un tiroteig a tocar de l’estació de Renfe del nucli de Segur de Calafell i que ha acabat amb una persona morta i una altra que hauria resultat ferida de gravetat.

Segons les informacions que ha pogut recollir el 3d8, un parell de persones que es trobaven a l’interior d’un vehicle a l’avinguda Lluís Companys, paral·lela a la via del ferrocarril i a l’alçada del carrer Rhin, s’han vist sorpreses per una o dues persones que hi han arribat amb un vehicle tot terrenys de la marca Audi i de color negre.

Aquest vehicle s’ha aturat al costat del cotxe en el que eren les víctimes d’aquest succés, a les quals els haurien disparat més d’una desena de trets.

La persona morta hauria rebut un tret al cap i la que ha resultat ferida hauria rebut tres impactes de bala a l’alçada del tòrax, segons les primeres informacions.

Els autors del tiroteig, que els investigadors policials hauran de determinar si ha estat motivat per alguna discussió entre delinqüents, han fugit de l’indret amb el mateix vehicle que han arribat a Segur de Calafell i que ha aparegut al cap d’uns minuts cremat al terme municipal de Cunit.

Concretament, ha estat localitzat en una zona boscosa del camp de futbol municipal cunitenc que es troba a tocar de la carretera en direcció a Clariana (Castellet i la Gornal).

L’home ferit ha pogut arribar malferit fins davant d’un bar-restaurant del Passeig Marítim de Sant Joan de Déu de Segur de Calafell, proper al Port de Segur i on ha caigut desplomat. L’han estat atenent efectius dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) durant aproximadament una hora.

A hores d’ara, l’home ferit ja ha estat evacuat suposadament a algun centre hospitalari, mentre que la víctima mortal continua dins del vehicle on ha perdut la vida, a l’espera que l’autoritat judicial aixequi el cadàver.

A més d’efectius del SEM en un parell d’ambulàncies, a l’indret també s’hi han desplaçat nombrosos agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Calafell.

Les dues persones tirotejades consten com a residents al mateix barri de Segur de Calafell i, segons alguna informació, tindrien antecedents policials per algun presumpte delicte contra la salut pública.

El cas ja l’estan investigant agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial del Camp de Tarragona del cos de Mossos d’Esquadra, que aquest dissabte podrien inspeccionar el vehicle trobat totalment calcinat a Cunit, a l’espera de poder trobar pistes del crim.

També et pot interessar

Comentaris