Adjudicades les obres de rehabilitació de les antigues cases dels mestres de la Bisbal

Avatar
22/10/2019 - 18:00h

Començaran el mes de novembre que ve i costaran 73.676,27 euros

La Junta de Govern de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha adjudicat les obres de rehabilitació de les cases dels mestres per convertir-les en habitatge social.

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Tecnologia de firmes, S.A., per un import total de 73.676,27€ (IVA inclòs), i començaran durant el mes de novembre.

El passat mes d’agost de 2019, segons recorda l’ajuntament bisbalenc, es va aprovar la licitació de les obres de dos habitatges socials a les antigues cases dels mestres per un import de 76.746,11€. Un total de tres empreses van presentar les seves propostes fins al 7 de setembre, data límit per presentar la documentació.

Posteriorment, la Mesa va valorar les tres propostes, d’acord amb el plec de clàusules, i es va triar l’empresa guanyadora. El projecte de rehabilitació de les cases dels mestres compta amb una subvenció de 20.000€ de la Diputació de Tarragona.

PUBLICITAT

Els 53.676,27€ restants s’abonaran amb una part de l’import que l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha obtingut per la venda d’un percentatge d’una parcel·la del polígon industrial que era de propietat municipal i que s’ha consignat a la partida d’habitatges socials.

La durada prevista de les obres és de tres mesos.

També et pot interessar

Comentaris