Mig miler de persones s’afegeixen a Sant Sadurní a la Marxa per la Llibertat

La Marxa per la Llibertat a la seva arribada a Sant Sadurní.
17/10/2019 - 13:34h

Els manifestants contra la sentència del procés reben les 3.000 persones que han arribat per l’AP-7 des de Vilafranca

La segona jornada de la Marxa per la Llibertat que travessa el Penedès i que aquest matí ha començat a Vilafranca, amb la participació d’unes 3.000 persones, ja ha superat el primer tram, fixat a Sant Sadurní.

A la capital del cava, aproximadament mig miler de persones s’han afegit a la comitiva que està caminant per l’autopista AP-7, primerament cap a Gelida i que posteriorment preveu completar la jornada a Martorell, punt final d’aquesta segona jornada que ahir va sortir de Tarragona en direcció a Barcelona.

Els centenars de persones que integren aquesta columna de la Marxa de la Llibertat, a més de les que van sortir ahir de Berga, Tàrrega, Girona i Vic, preveuen aturar-se per dinar a una àrea de descans de l’autopista AP-7, tallada al trànsit en sentit Barcelona des de primera hora del matí.

L’ambient entre els manifestants és festiu i moltes de les persones que integren la marxa preveuen fer tot el recorregut fins a Barcelona.

La capital catalana acollirà aquest divendres al vespre una gran manifestació amb motiu de l’aturada de país convocada per sindicats i l’arribada conjunta de sis Marxes per la Llibertat. Així, a les 5 que van començar a recórrer diversos punts del país aquest dimecres al matí es preveu que demà s’hi afegeixi una sisena columna amb sortida des de Castelldefels.

També et pot interessar

Comentaris