Els Músics toquen a Vilafranca pels manifestants de la Marxa per la Llibertat

16/10/2019 - 21:59h

Els manifestants que van de Tarragona fins a Barcelona passaran la nit a la zona esportiva de la capital de l’Alt Penedès

Una de les cinc Marxes per la Llibertat organitzades en resposta a la sentència del Tribunal Suprem contra l’1-O i que ha afectat de ple el Penedès avui i també ho farà demà ja és a punt de dormir i agafar forces per demà a primera hora del matí tornar a caminar.

Centenars de persones passaran la nit a la zona esportiva de Vilafranca i els Músics per la Llibertat els han volgut agraïr el seu esforç tocant precisament dins el pavelló. També els hi han fet un pilar de benvinguda els Falcons de Vilafranca.

Un moment de la rebuda al pavelló firal. Foto:Jose Paredes

Després que els manifestants hagin fet el recorregut de Tarragona al Vendrell per la carretera N-340 i que hagin accedit a l’autopista AP-7 pel peatge de Coma-ruga, la marxa – de més de 5.000 persones- ha entrat a Vilafranca per l’autopista AP-7 cap a les 19.30h.

Seguidament molts d’ells han tornat a les seves poblacions i, altres, es queden a dormir al pavelló per demà tornar a caminar.

De Vilafranca a Sant Sadurní

La segona de les dues jornades i mitja que s’allargarà aquesta columna de protesta ciutadana fins a Barcelona començarà a primera hora del matí d’aquest dijous a la capital de l’Alt Penedès.

En concret, tothom que vulgui afegir-se a la protesta haurà de ser a les 7.30h a la confluència de la Ronda de Mar amb la carretera de Vilanova, per començar a caminar en direcció a Sant Sadurní d’Anoia.

Després d’una aturada per dinar a la capital del cava, la Marxa per la Llibertat que travessarà el Penedès reprendrà el camí en direcció a Martorell, on els manifestants passaran la segona nit.

Quant a les altres quatre Marxes per la Llibertat que confluiran a Barcelona, totes d’un centenar de quilòmetres, tenien el seu punt de sortida fixat a les poblacions de Girona, Vic, Berga i Tàrrega. Les cinc marxes tenen el suport de les entitats sobiranistes ANC i Òmnium Cultural.

FOTOGRAFIES DE JOSE PAREDES

També et pot interessar

Comentaris