Colles castelleres i Falcons suspenen els assajos de divendres per la vaga

16/10/2019 - 10:17h

Verds, Xicots, Jove, Nens del Vendrell i Falcons de Vilafranca han anunciat que no assajaran en desacord amb la sentència contra els líders independentistes

La gran majoria de colles castelleres de l’Alt i Baix Penedès i els Falcons de Vilafranca han fet públic aquesta setmana comunicats on manifesten el seu desacord amb la sentència contra els líders independentistes, que els condemna a un total de 100 anys de presó.

Les colles més grans, a més, han anunciat que s’adhereixen a la vaga general de divendres i, per tant, suspenen l’assaig d’aquell dia. Per no perdre un dia, els Castellers de Vilafranca assajaran avui dimecres com és habitual i també demà dijous a partir de les 20.30h. A més, els Xicots ja tenien programat un assaig especial amb camisa per diumenge al matí.

Cal destacar que el món casteller s’ha mostrat àmpliament a favor del referèndum d’autodeterminació i dilluns, en saber-se la sentència, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca van fer des de Canes dos pilars de quatre amb pancartes a favor de la llibertat dels presos polítics.

També et pot interessar

Comentaris