Tallat durant mitja hora l’accés nord de l’autopista AP-7 a Vilafranca

Un moment del tall de l’accés a l’autopista AP-7 al nord de Vilafranca del Penedès.
15/10/2019 - 17:39h

Els participants en aquesta actuació han sortit a mitja tarda des de la plaça de la Vila

Aproximadament un centenar de persones han començat, aquest dimarts a mitja tarda, una marxa lenta a peu pel centre de Vilafranca i que després de caminar per l’avinguda de Barcelona en sentit nord ha acabat inicialment a la variant de la carretera N-340, que ha quedat tallada al trànsit en els dos sentits.

Al cap d’uns minuts, els manifestants que protestaven contra la sentència del procés s’han dirigit a la rotonda viària d’accés a l’autopista AP-7, i aquest ha quedat tallat al trànsit tant de sortida de la via ràpida com per als vehicles que hi volien accedir en sentit Barcelona.

Aquesta acció de protesta, vigilada d’a prop per agents dels Mossos d’Esquadra, s’ha allargat durant una mitja hora i ha provocat algunes retencions de vehicles a la zona.

La comitiva de manifestants ha sortit des de la plaça de la Vila a quarts de sis i ha començat a caminar pel centre de la població en direcció a l’avinguda de Barcelona, cosa que ha provocat l’alentiment del trànsit a l’indret.

La marxa ha estat vigilada en un principi per efectius de la Policia Local de Vilafranca i ha arribat a la variant de l’N-340, carretera estatal que ha quedat tallada al trànsit uns minuts.

Posteriorment, com apuntàvem, els manifestants han decidit tallar el vial d’accés a l’autopista AP-7. La protesta ha finalitzat cap a les 18.45h i els manifestants han tornat a peu cap al centre de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris