Milers de persones es concentren a Vilafranca en contra la sentència del procés

14/10/2019 - 20:49h

S’han llegit diversos manifestos, han actuat els Músics per la Llibertat, s’han alçat pilars i també s’ha fet una marxa i cassolada

La plaça de la Vila de Vilafranca s’ha omplert aquest dilluns al vespre de gom a gom com a forma de protesta de la sentència als líders independentistes, que els condemna a un total de 100 anys de presó.

Milers de persones s’hi han concentrat sota els crits de ‘llibertat, ‘independència’ o ‘no tenim por’, entre altres.

L’acte ha comptat amb la lectura d’un manifest, la música dels Músics per la Llibertat i diverses corals, els pilars de les colles castelleres i els Falcons i també s’ha fet una marxa.

A més a més en una assemblea oberta s’ha donat informació sobre properes mobilitzacions, que anirem detallant en les properes publicacions.

Per altra banda, cal recordar que aquest matí s’ha dut a terme una concentració d’estudiants a la plaça de la Vila de Vilafranca, alguns dels quals al migdia han tallat la N-340 al seu pas per la capital de l’Alt Penedès.

A més, l’Ajuntament de Vilafranca ha suspès totes les activitats institucionals dels propers dies i la Intersindical-CSC ha anunciat que mostrarà la pancarta a favor dels presos polítics cada dia a les 12h davant l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris