Dijous, la Marxa per la Llibertat surt ben d’hora de Vilafranca

14/10/2019 - 14:37h

L’Assemblea convoca tothom que vulgui participar-hi a la sortida que es farà a les 7,30h del matí des de la Ronda de Mar

L’Assemblea Nacional Catalana convoca per dijous la Marxa per la Llibertat que passarà pel Penedès. L’hora de concentració serà a les 7.30 hores del matí a la Ronda de Mar, a la carretera de Vilanova on es farà la sortida en direcció a Sant Sadurní i Martorell.

Des de l’Assemblea s’anima a tothom a participar-hi a peu, en bicicleta, en patinet, en moto, en tractor o en cotxe (vehicles plens amb estelades). La participació és lliure i es poden fer els quilòmetres que es vulguin i tornar en tren, o bé dinar a Sant Sadurní o fins i tot, qui vulgui, arribar divendres a Barcelona.

A la Vegueria Penedès la Marxa per la Llibertat s’iniciarà el dimecres a partir de les 12:30h a la rotonda de Coma-ruga (El Vendrell), on els participants es concentraran per fer la marxa fins a Vilafranca del Penedès on finalitzarà la primera jornada als volts de les 20h.

Des dels organitzadors es recomana portar calçat còmode, aigua i tot el necessari per dormir. L’assemblea habilitarà una ambulància, un autocar escombra, un cotxe d’avituallament, lloc per dinar, sopar, esmorzar i dormir.

Les inscripcions es poden fer a marxesperlallibertat.cat.

També et pot interessar

Comentaris