Els verds despleguen l’estelada en un partit dels Golden State Warriors

Un moment del pilar dels Castellers de Vilafranca al partit dels Golden State Warriors
09/10/2019 - 10:45h

En el seu viatge per Califòrnia els Castellers de Vilafranca han fet dos pilars a la pista del subcampió de la NBA

Els Castellers de Vilafranca van actuar ahir dijous al Chase Center de San Francisco, la pista dels Golden State Warriors, el subcampió de la NBA. Els Verds van fer dos pilars de 4 (un amb la bandera nord-americana i l’altre amb l’estelada) al centre de l’estadi.

Una estona abans, en la prèvia del partit, els Castellers de Vilafranca van completar dos castells de set: el 5d7 i el 4d7 amb l’agulla. També han fet el pilar de cinc.

Després de dinar, els Castellers de Vilafranca també van actuar a la seu de Google, on van descarregar el 3d7 i el 4d7.

Al matí, els Verds van actuar a la Universitat d’Stanford on van descarregar el 4d8, el3d7 net, el td7, 10d7, el 4d7 amb l’agulla i un pilar de cinc.

La delegació de 180 Castellers de Vilafranca estarà fins diumenge a San Francisco, on aquest dissabte actuarà a la festa que organitzaran els catalans de la ciutat.

Els Castellers de Vilafranca a la NBA

I és que es Castellers de Vilafranca continuen en el seu viatge a Califòrnia. Si dimarts actuaven a la Universitat de Berkeley i davant l’Ajuntament de San Francisco, dimecres va ser el torn de la visita a les bodegues Marimar State de Torres a la regió de Sonoma. Els vilafranquins hi han descarregat el 4d8, el primer castell de vuit pisos del viatge dels Verds a Califòrnia. També hi han completat la Td7, el 3d7 net i un vano de cinc.

4d8 dels Castellers de Vilafranca a Marimar State de Torres

Després de dinar, la delegació de 180 castellers de Vilafranca s’ha desplaçat fins Baker Beach, una platja a tocar del Golden Gate on hi han fet una altra actuació amb un dels emblemes més coneguts de la ciutat, de fons. Una oportunitat magnífica per combinar dues potents imatges: el pont més conegut de San Francisco i els castells dels vilafranquins. Els Verds hi han descarregat el 5d7, la Td7, el 4d7a, un vano de 5 i 3 pilars de 4.

Aquest dijous, els Castellers de Vilafranca actuaran a la Universitat de Stanford, a la seu de Google i, per acabar el dia, faran els seus castells durant un partit dels Warriors Golden State, un dels equips més destacats de la NBA.

Dimarts al matí la delegació dels 180 castellers que s’han desplaçat als Estats Units han actuat a la Universitat de Berkeley, on van fer-hi diversos castells de set: el 3d7, el 5d7, td7, el 4d7 amb l’agulla i el 10d7. També van descarregar un pilar de cinc i quatre pilars de quatre.

A primera hora de dimarts, un dels castellers, David Miret, va fer una conferència en una de les sales principals de la Universitat per explicar el fet casteller als alumnes que s’han acostat a conèixer la colla. A més, els Castellers de Vilafranca també van fer un breu taller de castells.

A la tarda de dimarts, els Castellers de Vilafranca van actuar davant l’Ajuntament de San Francisco, on hi van descarregar el 4d7 amb l’agulla, la td7, 10d7 i un pilar de 5.

Vídeo resum de les primeres hores dels Castellers de Vilafranca a Califòrnia

Aquest dimecres, els Verds actuaran a les bodegues de Torres a Marimar Estate, a la regió de Sonoma. A la tarda, aniran a fer castells a la Baker Beach, a San Francisco, a tocar del Golden Gate.

Torre de set dels verds a Berekley

També et pot interessar

Comentaris