Escena Olèrdola, un nou cicle d’espectacles professionals

04/10/2019 - 21:00h

Fins al 24 de novembre s’han programat quatre propostes en quatre espais diferents del municipi

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza la primera edició del cicle d’espectacles professionals “Escena Olèrdola”. Seran quatre propostes de diversos estils que es representaran en quatre espais diferents del municipi entre els mesos d’octubre i novembre.

Obrirà el foc a Sant Miquel, el proper divendres 11 d’octubre, “Píndoles. Teatre breu en espais vius”. Es tracta d’un circuit teatral per a veure tres obres breus i intenses, a tocar de l’espectador: “La vella evasió”, “Tot inclòs” i “El catalon d’una nit d’estiu”.

El dissabte 26 d’octubre, a l’església del Castell d’Olèrdola, la cantant Anna Aparicio i el guitarrista Mario Bernaus oferiran el concert “Músiques amb ànima”. Amb un toc intimista i proper, conduiran al públic per un repertori que va de la música tradicional americana i llatinoamericana, fins a la música de casa nostra, amb cançons d’ahir, d’avui i de sempre.

El dissabte 9 de novembre, al Local Nou de Moja, la companyia “Els pirates teatre” representarà Barbes de balena. O de què estan fetes les cotilles, una obra inspirada a partir de la figura de la primera dona llicenciada en medicina a Catalunya, Dolors Aleu. L’obra convida a reflexionar sobre les dones d’ara i d’abans i a preguntar-se “si ens hem tret les cotilles reals i figurades que ens constrenyen”. La direcció va a cura de Mònica Bofill, amb les interpretacions d’Ariadna Cabrió, Laura López, Núria Cuyàs i Anna Romaní.


I la quarta i darrera proposta es viurà el dissabte 23 de novembre, al Casal Molantenc de Sant Pere Molanta, amb Àries de reservat, amb la soprano Elena Martinell i la pianista Glòria Garcés. El muntatge planteja que una soprano i la seva pianista han estat contractades per a un concert privat molt especial. Els clients, de gustos peculiars, volen rebre l’any nou amb música, però sense cap testimoni i elles treballaran amb els ulls embenats.
L’impuls d’aquest cicle s’inscriu dins de la voluntat de l’Ajuntament d’Olèrdola de promoure la participació cultural en tots els nuclis del municipi. El preu de l’entrada a cada espectacle és de 3,5€.

També et pot interessar

Comentaris