Neus Lloveras guanya les eleccions a la presidència de la FEGP

Neus Lloveras és l’actual presidenta de la FEGP. FOTO: ACN
02/10/2019 - 08:49h

L’exalcaldessa de Vilanova va obtenir 189 vots en les eleccions d’aquest dimarts, mentre que Martí Sistané en va sumar 76

Neus Lloveras és la nova presidenta de la Federació d’Empresaris del Gran Penedès (FEGP). L’exalcaldessa de Vilanova ha sortit victoriosa aquest dimarts dels comicis que es van convocar a l’entitat fa uns mesos, els primers des que es van fusionar l’ADEGP i la UEP.

En l’elecció del nou càrrec, que va tenir lloc a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, Lloveras va obtenir 189 vots, mentre que Martí Sistané -president de la FEGP fins a la data dels comicis- només en va sumar 76.

La candidatura de Neus Lloveras es va presentar a les eleccions avalada per gairebé una quarantena d’empresaris que integraven la llista, amb l’objectiu d’impulsar la FEGP. Com a segon d’a bord, la que fou alcaldessa de Vilanova durant 8 anys, té a l’empresari sadurninenc Santi Carda, que va deixar la FEGP el mes de juliol per no estar d’acord amb la gestió de l’entitat.

En la seva darrera intervenció abans dels comicis, que va tenir lloc a Vallformosa, Lloveras va dir que “tenim l’oportunitat de canviar i modernitzar la FEGP per convertir-la en una veritable organització al servei del teixit empresarial del Gran Penedès, amb una gestió més transparent i participativa i amb una major visibilitat i capacitat d’influència en el conjunt del territori”.

També et pot interessar

Comentaris