Comencen les obres al voltant del carrer Doctor Robert del Vendrell

Una imatge actual del carrer Doctor Robert al centre del Vendrell.
Avatar
26/09/2019 - 18:38h

Dilluns s’iniciarà la primera fase dels treballs de reurbanització de la zona comercial

Dilluns, 30 de setembre, s’iniciaran les obres del projecte de reurbanització dels carrers del Doctor Robert, Prat de la Riba i Nord, per a l’ampliació de la zona comercial del Vendrell.

En concret, la primera fase dels treballs s’executarà en el tram del carrer del Dr. Robert, entre la Carretera de Valls i els números 40-42 del carrer pendent de reurbanitzar. 

Mentre durin les obres d’aquesta primera fase,  que tindran una durada aproximada d’entre dues i tres setmanes, aquest tram del carrer estarà tallat al trànsit de vehicles, excepte els veïns, però continuarà obert al pas dels vianants. En concret, els veïns podran accedir a la Carretera de Valls pel carrer del Nord. Un cop allí, l’únic sentit de circulació obert serà cap al nord.

Amb motiu de les obres, la parada de bus que està situada al davant del Col·legi Sagrat Cor, i que afecta el transport escolar d’aquest centre i el de Camp Joliu, es traslladarà al davant del Banc de Santander de la Carretera de Valls.

Malgrat les obres, està previst que el servei de recollida de brossa no pateixi afectació.

Les obres de reordenació i millora del carrer Dr. Robert, Prat de la Riba (entre c/Dr. Robert i la Rambla), Sant Magí (entre c/Dr. Robert i c/Nord) i el carrer del Nord (entre c/Sant Magí i c/Pagesia Catalana), contemplen la renovació total dels paviments, serveis urbans,  senyalització i mobiliari urbà.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament del Vendrell ampliarà l’àrea de l’illa de vianants del centre urbà, com a estratègia de dinamització i potenciació  de la seva àrea comercial.

PUBLICITAT

Inici de les obres de la vorera del carrer de Sant Xavier

També el proper dilluns començaran les obres d’ampliació de la vorera del carrer de Sant Xavier, just davant de la finca 9-19, on s’ubiquen les noves oficines del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Es tracta d’ampliar la vorera en un tram de 30 metres de llargada perquè aquesta faci gairebé 2 metres d’amplada.

L’obra durarà aproximadament una setmana. Es prohibirà l’estacionament a fi de mantenir el carril de circulació mentre durin aquests treballs.

També et pot interessar

Comentaris