Quan costa el teu desplaçament?

L’Alt Penedès acollirà dijous una nova cursa del Transport
16/09/2019 - 16:16h

Dijous arriba a l’Alt Penedès la tercera edició de la Cursa de Transports Interurbana

Aquest dijous dia 19 de setembre, i en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat, tindrà lloc la tercera edició de la Cursa de Transports Interurbana.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, té per objectiu comparar les emissions contaminants, el cost i el temps de viatge de diferents mitjans de transport que realitzaran desplaçaments entre un origen i una destinació comuns.

No es tracta d’una competició de velocitat, sinó d’una simulació d’un desplaçament laboral, d’estudis o de tràmits, respectant les normes de circulació, que permeti posar en evidència les diferències entre un mitjà o un altre (cotxe, bus, bici i a peu).

La cursa, que se celebrarà entre les 5 i les 7 de la tarda, serà amb sortida des de diversos pobles de la comarca (Guardiola, les Cabanyes, Vilobí, Moja, el Pla, Sant Martí, Pacs, els Monjos, la Múnia i la Granada) i arribada a l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira de Vilafranca.

Més informació a la web de Transport Públic

També et pot interessar

Comentaris