El Teatre Casal presenta 13 propostes escèniques per la nova temporada

12/09/2019 - 16:05h

El cantant Lildami, el mag Yunke i l’humorista Peyu, alguns dels noms més destacats

El passat 24 d’agost, el Teatre Casal de Vilafranca presentava la programació d’espectacles d’octubre de 2019 a març de 2020. Una temporada amb 13 propostes escèniques en què el públic gaudirà d’humor, dansa, música, màgia i teatre musical, però també de tres propostes teatrals amb un fort compromís emocional i social que configuren el nou Cicle Platea.

Aquesta és una de les novetats més destacades d’una programació que continua acostant a la capital penedesenca grans estrelles de l’escena, però que també vol mantenir un espai per a la reflexió. El fil conductor dels tres espectacles del Cicle Platea per a la temporada 2019/2020 és el conflicte i la confrontació. Una realitat present a la nostra societat des de la Guerra Civil fins als nostres dies i que es materialitzarà en tres espectacles on la dramatúrgia, la música i el relat seran molt importants.
Com ja és tradicional, la temporada del Teatre del Casal de Vilafranca acosta a la capital del Penedès una proposta escènica pensada per a tots els públics on els quatre gèneres sempre hi són presents: teatre, música, dansa i màgia, que per a la temporada 2019/2020 es divideix en Programació Premium i Cicle Platea.

El cicle d’espectacles professionals de la tardor arrenca el divendres 18 d’octubre amb un monòleg d’infart, ple d’humor i molta vida a càrrec de l’humorista Santi Rodríguez, que presentarà el seu espectacle Infarto. ¡No vayas a la luz!, un viatge a l’experiència de l’actor al llindar de la mort que ha transformat en un monòleg divertit i vital. Tota la programació es pot consultar a la web teatrecasal.com i a partir de dilluns ja es podran adquirir les entrades de manera anticipada.

També et pot interessar

Comentaris