El Centre d’Interpretació del Funicular de Gelida amplia el material d’exposició

10/09/2019 - 15:51h

Eduard Aragonés lliura a centre museístic diversos elements promocionals dels actes del 75è aniversari del Funi, que es va celebrar el 7 de novembre de 1999

El Centre d’Interpretació del Funicular de Gelida segueix ampliant el material per exemposar. Diumenge el museu va rebre de mans d’Eduard Aragonés un original del programa d’actes del 75è aniversari del Funi juntament amb el mata-segells especial que va fer servir Correus pel franqueig de cartes durant el dia de celebració, el 7 de novembre de 1999. El lliurament es va fer al regidor de Turisme, Daniel Garcia Peris.

Aquest document i el mata-segells complementaran el material que es pot veure a l’exposició permanent de la vida del Funicular de Gelida del Centre d’Interpretació del Funicular, que ha reobert les seves portes després de la rehabilitació del Funicular, i es pot visitar tots els dissabtes i diumenges de 10 a 14h.

L’Ajuntament de Gelida es compromet a garantir la conservació i la divulgació dels materials cedits per fer-ne divulgació i exposar-los per posar en context la història del Funicular, obrint la possibilitat a totes aquelles persones que vulguin aportar documents o publicacions d’interès al voltant del Funicular de Gelida a fer donacions per seguir complementant el Centre d’Interpretació.

Aquesta donació arriba a les portes de la celebració de la 10a edició de la Funifira, que enguany serà del 8 al 10 de novembre de 2019, dates on s’aprofitarà per homenatjar el 95è aniversari del Funicular de Gelida.

També et pot interessar

Comentaris