Una festa donarà el tret de sortida de la programació del teatre Cal Bolet i l’Auditori

Joan Colomo actuarà aquest diumenge a Vilafranca
10/09/2019 - 14:29h

El parc del Tívoli de Vilafranca acollirà aquest diumenge amb l’espectacle ‘Swing it!’ i la música de Joan Colomo

Diumenge, a les 7 de la tarda, el parc del Tívoli acollirà la festa de presentació de la nova temporada d’espectacles, de setembre de 2019 a gener de 2020, organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

La jornada presentada pel periodista vilafranquí Ernest Gili començarà amb l’espectacle Swing it! de la companyia Mar Gómez i amb un taller participatiu per al públic assistent. Seguidament, a les 19.45h hi haurà el concert de Joan Colomo en format duo amb Pau Albà.
La festa estarà oberta a tothom de manera gratuïta i disposarà d’un punt de venda d’entrades per als espectacles de la propera temporada.

‘Swing it!’

Un espectacle de dansa teatre que barreja el llenguatge coreogràfic propi de la companyia amb el ball social de moda. Swing it! és una activitat participativa que consisteix en una peça curta narrativa al més pur estil Mar Gómez, seguida d’una classe oberta popular per tal que el públic gaudeixi i aprengui els fonaments del swing amb grans dosis d’humor.

Un talent que desborda per totes bandes i que dibuixa melodies impossibles amb detalls de producció inesperats.
L’Oferta i la Demanda, el sisè treball en solitari de Joan Colomo demostra una personalitat aclaparadora i un estil inconfusible. Sap jugar amb l’electrònica, amb els sons mainstream i s’allunya dels convencionalismes: els teclats miren als ulls a les guitarres, i els sintetitzadors encoixinen les composicions.


Colomo posseeix una manera de compondre i cantar que pren referents tan diversos que sembla que no en tingui cap, i que tot el que fa s’estigui creant per primera vegada. Mestre dels contrastos, és capaç de fer que la música que es xiuxiueja i la que es balla amb els ulls tancats es donin la mà en una mateixa cançó.
Una programació amb propostes locals i grans èxits del panorama musical, teatral i de dansa.

La temporada, que ja es va presentar durant la gala del passat 9 de juliol, compta amb espectacles i concerts avalats per la seva qualitat i protagonitzats per grans noms de l’escena del país, però també s’aposta per les produccions locals on intervenen actors i músics del Penedès.
Disset propostes per a tot tipus de públics i de diferents gèneres (teatre, música i multidisciplinar): 7 de teatre, 9 de música i 1 obra multidisciplinar, per tal que tothom pugui gaudir de les diferents propostes de les arts escèniques i musicals a Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris