El Teatre Casal presenta la temporada d’espectacles amb 13 actuacions de nivell

Yllana està considerada la millor companyia d’humor de l’estat espanyol
Xavi Gonzàlez
10/09/2019 - 09:56h

El cantant de rap Lildami, el mag Yunke o l’humorista Peyu, entre els noms més destacats

El passat 24 d’agost, el Teatre Casal de Vilafranca presentava la programació d’espectacles d’octubre de 2019 a març de 2020. Una temporada amb 13 propostes escèniques on el públic gaudirà d’humor, dansa, música, màgia i teatre musical, però també tres propostes teatrals amb un fort compromís emocional i social que configuren el nou ‘Cicle Platea’.

PUBLICITAT

Aquesta és una de les novetats més destacades d’una programació que segueix apropant a la capital penedesenca a grans estrelles de l’escena, però que també vol mantenir un espai per la reflexió. El fil conductor dels tres espectacles del ‘Cicle Platea’ per la temporada 2019/2020 és el conflicte i la confrontació. Una realitat present a la nostra societat des de la Guerra Civil fins als nostres dies i que es materialitzarà amb tres espectacles on la dramatúrgia, la música i el relat, seran molt importants.
Com ja és tradicional, la temporada del Teatre del Casal de Vilafranca, apropa a la capital del Penedès una proposta escènica pensada per a tots els públics, on els quatre gèneres sempre hi són presents; teatre, música, dansa i màgia i que per la temporada 2019/2020 es divideix en ‘Programació Premium’ i ‘Cicle Platea’.

PUBLICITAT

El cicle d’espectacles professionals de la tardor arrenca el divendres 18 d’octubre amb un monòleg d’infart, ple d’humor i molta vida a càrrec de l’humorista Santi Rodríguez que presentarà el seu espectacle “Infarto. ¡No vayas a la luz!”. Un viatge a l’experiència de l’actor al llindar de la mort que ha transformat en un monòleg divertit i vital. Tota la programació es pot consultar a la web teatrecasal.com i, a partir de dilluns ja es podran adquirir les entrades de manera anticipada

També et pot interessar

Comentaris