Albert Rivera qualifica Eladio García de “valent” per mostrar la bandera espanyola durant els versos dels Diables

Eladio García en un moment del pregó del Ball de Diables. Fotografia Jose Paredes
Judit Benages
03/09/2019 - 16:03h

El líder de Ciutadans penja a Twitter un vídeo en què es veu el regidor vilafranquí onejant la bandera enmig de crits d’independència

El president de Ciutadans, Albert Rivera, va fer el dia 1 de setembre una piulada a Twitter de suport al regidor del seu partit a Vilafranca, Eladio García, amb el text següent : “Aquí tienen a un valiente. El concejal de @CiudadanosCs en Vilafranca del Penedès mostrando sin complejos la bandera de todos, la que nos une y representa la igualdad y la libertad frente al totalitarismo separatista. ¡Gracias y bravo, compañero”.

PUBLICITAT

Rivera feia referència a un fragment dels versos dels Diables durant el qual el regidor Eladio García –present al balcó de l’Ajuntament– va fer onejar amb visible orgull una bandera espanyola que portava amagada en una bossa de plàstic. García es va emportar una gran esbroncada de la plaça, que li va respondre amb xiulets i crits a favor de la independència de Catalunya.

PUBLICITAT

Qui també ha respost, en aquest cas a Albert Rivera, és el Ball de Diables que, via Twitter, ha citat la piulada de Rivera amb un contundent: “És just demanar disculpes públicament a les persones que no hagin estat ofeses degudament” .

També et pot interessar

Comentaris