Santi Carda i Neus Lloveras creen una aliança per presidir la FEGP

D’esquerra a dreta, Neus Lloveras, Santi Carda i Anna Cols.
Avatar
03/09/2019 - 10:23h

Una trentena d’empreses formen part de la llista liderada per aquest tàndem que vol fomentar la participació directe dels socis de l’entitat

La candidatura de renovació per presidir la Federació Empresarial del Gran Penedès-FEGP que encapçala l’exalcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i que és promoguda per un grup impulsor format per una trentena d’empreses, aposta per fomentar la participació directe de les empreses associades en la presa de decisions de la patronal així com per un nou model de gestió més transparent i eficient.

Aquest dilluns al matí, la candidata a presidir la FEGP acompanyada del número dos, l’empresari sadurninenc Santi Carda, així com d’altres empresaris que donen suport a la llista, han formalitzat la presentació de la candidatura i han presentat les línies bàsiques del programa de govern per als propers quatre anys.

PUBLICITAT

A més de la participació, la transparència i l’eficiència,  la candidatura de Neus Lloveras es proposa consolidar la fusió entre l’ADEGP i la UEP que va donar lloc ara fa dos anys a la FEGP, a partir d’un Pla Estratègic que s’elaborarà amb les aportacions que facin les empreses associades en una jornada de debat dedicada a parlar del futur de l’entitat.

Igualment, la candidatura de renovació vol reforçar el paper de la dona dintre de la pròpia organització i en el conjunt de les empreses associades, garantint la continuïtat del col·lectiu Dones d’Empresa i potenciant-ne les seves activitats. En la presentació de les línies bàsiques de la candidatura, Neus Lloveras ha destacat el seu compromís i el de tots els empresaris que l’acompanyen a la llista amb el territori.

“Ens cal una organització més moderna, que agrupi i representi realment el ric teixit econòmic que conformen les tres comarques del Gran Penedès i que ens ajudi a cohesionar el territori respectant la seva diversitat, i per això ens cal treballar en equip”, ha assenyalat Lloveras.

En aquest sentit, un dels altres compromisos de la candidatura és crear comissions de treball sectoritzades que permetin fomentar el coneixement i la implicació de les empreses associades, com ara indústria, comerç, turisme, construcció, viticultura i tecnologia.

El tàndem Lloveras-Carda sorgeix de la inquietud d’un grup d’empresaris del Gran Penedès disposats a liderar una nova etapa de la FEGP que tingui com a objectius principals la participació i col·laboració de les empreses, l’eficiència i la sostenibilitat i una major projecció i influència en el conjunt del territori i el país. 

També et pot interessar

Comentaris