L’encesa de la tronada ha anat accidentalment abans d’hora

Els administradors de la festa major abans d’encendre la tronada.
29/08/2019 - 16:32h

La metxa de pólvora ha jugat una mala passada a una administradora i ha encès la tronada uns segons abans del punt del migdia

La festa major de Vilafranca del 2019 no ha començat a les 12 en punt del migdia, com era previst, sinó una mica abans. Uns 30 segons abans, aproximadament.

La falta de puntualitat no ha estat pretesa, sinó un accident fortuït que ha estat captat per alguns telèfons mòbils que gravaven l’encesa.

Una de les administradores, la pandereta Sara Galí, s’ha apartat un momentet del quintet amb la metxa a la mà. Sense adonar-se’n s’ha apropat a un dels corriols de pólvora estesos a terra preparats per encendre la metxa. Una guspira ha saltat i ja era massa tard per fer marxa enrere.

Diversos usuaris han penjat l’escena a les xarxes socials amb una gravació que justificava el fet que els petards anunciatius no haguessin acabat d’esclatar quan ha començat la tronada.

Aquest 2019, per tant, la primera anècdota s’ha produït al segon zero de la festa major per un accident simpàtic que, malgrat tot, ha fet passar una mala estona a l’administradora.

Deu ser que després de tants mesos treballant de valent per la festa major, hi ha ganes que comenci com més aviat millor.

També et pot interessar

Comentaris