La Barraca de la festa major torna a autogestionar cultura

Imatge d’arxiu de la penjada d’estelades. AUTOR: Jordi Salvia
24/08/2019 - 21:00h

La 24a edició de la penjada d’estelades tindrà lloc avui dissabte a partir de mitjanit

La Barraca de l’FM Popular tornarà a autogestionar enguany cultura amb un bon grapat d’actes sota els lemes “autogestionem cultura” i “empoderem-nos”. Tots els actes es faran, com sempre, des d’avui, dia 24, fins al 30 d’agost entre la plaça Jaume I la plaça de l’Oli.

I és que, com ja és tradició, La Barraca es divideix en dos espais: per una banda, la plaça Jaume I, on demà dissabte a partir de mitjanit es durà a terme un dels actes més esperats: la 24a edició de la penjada d’estelades. Abans, hi haurà, a les 17h, taller d’estampació de mocadors, i a les 21h, sopar popular a la plaça i concert amb Pupil·les. Després de la penjada d’estelades, música amb Fundación Tony Manero, Crim i Format C.

Dimecres, dia 28, a la plaça de l’Oli, a partir de les 18h hi haurà màgia amb el Mag Azipi i, a les 21h, sopar de germanor. A les 23h, música amb Panellet, Winne de Punk i La Verga Records.

Dijous dia 29, la plaça de l’Oli acollirà el tradicional esmorzar popular per als balladors i balladores i, a les 12h, vermut popular. Ja al vespre, després de la processó, concert amb l’Hereu Escampa i Honer Brothers.

Finalment el dia 30, després de la processó, concert amb Brimo, PD Parpel’s i PD Marikarmen Free. Cal destacar que tant a la penjada d’estelades com durant la festa major, La Barraca disposarà d’un punt lila autogestionat.

També et pot interessar

Comentaris