Torna a Vilafranca per festa major el Vermut Music Festival

Avatar
23/08/2019 - 10:09h

Durant 7 hores dissabte actuaran al parc de Sant Julià diversos artistes entre els quals destaca Blanca Ross

Dissabte, en el marc dels actes previs de la Festa Major, arriba la segona edició del Vermut Music Festival(VMF), al parc de Sant Julià de Vilafranca del Penedès. El VMF va néixer com a iniciativa de l’associació cultural Vilafranca Music Festival per oferir oci alternatiu i gratuït i col·laborar amb la festa major. I és que el 50% dels beneficis es destinen a la Fundació de la més típica.

El passat dimecres, va tenir lloc als peus del campanar de Santa Maria la presentació del cartell de l’actual edició del Vermut Music Festival, la qual va comptar amb una representació dels administradors de la festa major 2019.

Núria Calvet, membre de la Junta de l’associació organitzadora, destacava les novetats de l’edició d’enguany: “Aquest any presentem –amb la col·laboració de gelateria Llorens i vermut Yzaguirre– la beguda oficial del VMF, el granissat de vermut, que volem que sigui una manera diferent i refrescant de beure vermut”. I afegia que s’ha obert un concurs a instagram (@vilafrancamusicfestival) per tal d’escollir el nom d’aquest granissat.
Per altra banda, es va posar en valor el cartell musical d’enguany. “Portar referents de la música electrònica actual sempre ha estat una prioritat per a l’associació. Però també apostar pel talent de casa”, segons paraules de Francesc Perea, també membre de la Junta de l’associació. I és que Blanca Ross, artista reconeguda a nivell nacional és la cap de cartell d’aquesta segona edició. L’acompanyaran la Cara B (Vilafranca), Discómmon (Vilanova), Kimberly i Clark (Barcelona) i un cara a cara (b2b) entre Otger i McCoy (Vilanova).

PUBLICITAT

“Repetim al parc de Sant Julià perquè és un espai ideal per encabir-hi el Vermut Músic Festival. L’horari es manté respecte de l’any passat. Començarà a dos quarts de dotze del migdia, i s’allargarà fins passades les sis de la tarda”, explicava Mariona Calaf, que també remarcava que hi haurà una zona chill out, una zona gastronòmica i un espai per els més menuts de casa.
Per acabar, Marçal Bové afegia que el VMF és “un espai familiar i amb uns valors molt clars” i afirmava que aposten per l’oci en família: “És per això que hi haurà una zona per als nens i nenes amb jocs d’aigua i un concurs de dibuix. Volem que el vermut sigui com la festa major, un lloc on tothom és benvingut, i és per això que no acceptem cap tipus de discriminació per raons de gènere, ètnia o d’orientació sexual”.

També et pot interessar

Comentaris