Actes per a tots els gustos a la festa major de la Bisbal del Penedès

09/08/2019 - 12:27h

La jornada castellera de dijous, plat fort del programa festamajorenc

La Bisbal del Penedès es prepara per celebrar la seva festa major, entre dimecres 14 i diumenge 18 d’agost, i que comptarà amb una trentena d’activitats tradicionals, populars, culturals, associatives, musicals, esportives i de lleure.

Enguany, com a novetat, els grups musicals que protagonitzaran els concerts de les nits del 14 i el 16 han estat triats pels joves del municipi, fent-se realitat així la proposta que l’any passat va guanyar el concurs ‘Videobox’, organitzat des de la Regidoria de Joventut. En concret, hi actuaran Adala & the same song band, Auxili, Lágrimas de Sangre i Tapeo Sound System.

Els dos dies, després dels concerts, hi haurà música punxada per Ràdio Esventada i Boom Watts Sound Systems.

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès remarca que continua apostant pel concurs de fotografia de la festa major d’Instagram i, aquest 2019, en lloc del Videobox s’ha optat pel Photobox. Per participar-hi caldrà que els participants, durant els concerts dels dies 14 i 16, es facin una foto i la publiquin a Instagram amb l’etiqueta #PhotoBoxBisbal i una breu descripció d’una proposta relacionada amb la festa major i l’àrea de Joventut.

L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha explicat que “la festa major bisbalenca es prepara amb la participació i la col·laboració d’un gran nombre d’entitats bisbalenques, així com de persones que organitzen activitats de manera altruista. Sense totes aquestes persones no seria possible tirar endavant una festa tan lluïda com la que, cada any, podem viure a la Bisbal”.

Ferré ha afegit que “un dels plats forts és la diada castellera del 15 d’agost, que com cada any omple el carrer Dr. Robert i la plaça Sant Jordi de gom a gom, però més enllà d’aquesta cita tradicional, hi ha una trentena d’actes programats que valen molt la pena i ens agradaria que tothom els pogués gaudir”.

El programa d’actes sencer es pot consultar clicant aquí.

També et pot interessar

Comentaris