Dimiteix el regidor del partit de les platges i urbanitzacions del Vendrell

Bárbara Peris i Christian Martínez. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
02/08/2019 - 18:20h

Seve M.Galván al·lega motius laborals i el govern remarca que no canvia res en el pacte inicial del PSC amb l’AVP-FIC

Aquest divendres s’ha conegut la segona renúncia d’un cap de llista electoral dels que es van presentar a les eleccions municipals del 26 de maig al Vendrell, després que fa unes setmanes qui va optar com a candidata de Junts pel Vendrell, Eva Serramià, decidís deixar el seu càrrec de regidora de l’oposició per incorporar-se a la seva anterior feina al mateix consistori vendrellenc com a funcionària. Avui ha estat el cas de Seve M.Galván, que ha fet pública la seva renúncia al càrrec de regidor mitjançant un comunicat a les xarxes socials.

Posteriorment, l’Ajuntament del Vendrell ha confirmat l’entrada de la petició de renúncia al Registre General de l’administració.

Galván al·lega per renunciar a continuar com a membre del consistori i del govern vendrelenc motius personals, per les seves “dificultats per compaginar la meva ocupació professional habitual amb l’activitat requerida a l’Ajuntament”.

Tot seguit, Seve M.Galván, que ha estat l’únic representant electe de l’Associació de Veïns de les Platges, Sant Vicenç de Calders, Urbanitzacions i Poblacions (AVP-FIC), agraeix el suport “de forma personal” i també col·lectiva a tothom que “heu contribuït a l’èxit del projecte de l’AVP aconseguint veu a l’Ajuntament per les platges i les urbanitzacions”. I espera que el suport es mantingui per a qui el substituïrà al ple vendrellenc i número 2 a la llista del 26-M, Bárbara Peris.

Els acords del pacte no canvien

La mateixa Peris ha confirmat, en una roda de premsa conjunta amb el regidor portaveu del PSC, Christian Soriano, que s’ha convocat d’urgència a primera hora d’aquesta tarda, que acceptarà el càrrec de regidora, i que tot i el relleu al grup veïnal l’AVP-FIC es manté en el pacte de govern amb els acords que “han de fer del Vendrell i els seus nuclis marítims un municipi més obert, dinàmic, plural, descentralitzat i cohesionat socialment”.

Bárbara Peris portarà les mateixes regidories que se li van assignar a Seve M.Galván; és a dir, la de Platges i una àrea de nova creació com és la cartera de Cohesió social. Molt probablement, la nova regidora prendrà posessió del càrrec el mes de setembre, mentre que Seve M.Galván ja no assistirà al ple d’aquest dilluns que ve, 5 d’agost, a les 18h, en què s’han d’aprovar les darreres delegacions d’àrees i la distribució de dedicació i retribucions pels regidors, entre d’altres temes.

Agraïment del govern

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i els regidors i regidores del govern municipal han volgut agrair a Seve M.Galván “el seu compromís amb el Vendrell i els nuclis marítims de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs, i la seva predisposició en la governabilitat del consistori”, segons s’apunta en una nota del mateix ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris