Els verds se senten “motivats i preparats” per fer el 3d10fm dissabte

31/07/2019 - 21:08h

Els Castellers de Vilafranca demanen la col.laboració de tothom per ser els primers en completar un castell de 10 enguany

Els Castellers de Vilafranca tenen tota la maquinària preparada per plantar dissabte a la tarda a Vilanova el primer 3d10fm que veu el món casteller enguany, que aniria acompanyat de la segona td9fm de la temporada.

El cap de colla, Toni Bach, apunta que el programa definitiu el completaran després de l’assaig de divendres però que l’actuació que els agradaria seria td9fm i 3d10fm i, si tot va bé, com a tercer castell hi hauria el 4d9fa i un possible pd8fm. El cap de colla encara no ha decidit amb quin castell obrirà la diada.

Per tal de plantar aquest castell amb garanties necessiten ser molta gent a l’assaig especial d’aquest divendres i a l’actuació i per aquest motiu han anunciat que després de l’assaig hi haurà fideuà per tots els assistents. El de divendres és el primer dels 3 assaigs especials que s’han programat per aquesta temporada.

Preguntats per com veuen el 3d10fm, des de la tècnica Arnau Cobo ha explicat que la colla ha superat tot l’estrès psicològic que fins fa pocs anys envoltava al 3d10fm i que, si ve es planten a Vilanova amb només una td9fm, creu que la colla està “preparada i motivada” per descarregar el castell de 10 pisos.

Cobo recorda que han completat un total de 15 3d10fm (2 d’ells carrrgats) i que la colla li té moltes ganes i se’l pren amb moltes ganes i serenitat. “Només cal que siguem molts i que fem el que sabem fer. I segur que tot anirà bé clou.

També et pot interessar

Comentaris