Els fogons de Cal Blay s’instal·len al cor de Vilafranca

Imatge del restaurant de Cal Figarot
30/07/2019 - 17:00h

L’empresa sadurninenca s’ha fet càrrec de la gestió del restaurant de la seu dels Castellers de Vilafranca

Cal Figarot és un dels edificis més estimats de Vilafranca: a més del seu valor arquitectònic –declarat bé cultural d’interès local– és la seu social dels verds, els Castellers de Vilafranca. A tot això cal afegir-hi, des de principis d’estiu, l’oferta gastronòmica de Cal Blay. A finals de juny, l’empresa sadurninenca va engegar la gestió d’aquest peculiar restaurant, un gran espai que compta amb diferents sales i un espectacular pati interior, que el converteixen en un espai idoni per a grups, festes familiars i tota mena de celebracions.

La gran capacitat d’aquest edifici, amb diferents espais, interiors i exteriors, i una gran nau, i la dilatada experiència de Cal Blay organitzant esdeveniments s’ha fet notar, i durant el curt recorregut de la nova gestió, ja s’han celebrat actes per a grans grups.

A part de ser un edifici versàtil, el gran atractiu de Cal Figarot es troba en la seva temàtica castellera, que es percep només entrar: a la sala del restaurant decorada amb fotografies castelleres; a la gran nau on assagen els verds, adequada específicament per a la pràctica castellera, o al museu dels castellers. En resum, tot l’espai està dedicat a aquestes nostrades torres humanes i és l’excusa perfecta per visitar-lo i tastar la nova proposta gastronòmica de Cal Blay.

Cal Figarot, menjars i beures
La carta de Cal Figarot és plena de tapes, fustes, entrepans i platillos per picar de manera informal. S’ha cercat l’equilibri entre una oferta variada per a tots els públics i el servei a la colla castellera després dels assajos, sense renunciar a una carta de qualitat per als més gormands, o el clàssic vermut per a qui vulgui retrobar-se amb aquest agradable costum dels migdies de cap de setmana.

És a dir, aquí trobareu una carta àmplia, amb els plats més tradicionals de Cal Blay en format cassoleta, i altres preparacions més lleugeres i saboroses, ideals per gaudir en aquest insòlit restaurant. Fer un mos a Cal Figarot es converteix en tota una experiència gastronòmica i cultural al cor de Vilafranca, tant per la història de l’edifici i el seu ús com per les preparacions culinàries amb el segell Cal Blay.

Comentaris