Estrenar el 4d8, objectiu principal dels Nens per la diada de Santa Anna

Els Nens del Vendrell tenen aquest divendres festa grossa
Judit Benages
25/07/2019 - 19:06h

Els vendrellencs tenen la seva gran diada de festa major avui divendres a partir de les 13.30h a la plaça Vella

Avui divendres és festa grossa al Vendrell i, com no podia ser menys, els Nens del Vendrell tenen la mirada posada en la diada de Santa Anna, que començarà a partir de les 13.30h a l’emblemàtica plaça Vella.

La colla vendrellenca arriba a la seva diada festamajorenca amb un ventall de castells més modest que altres anys. Després que la junta i la tècnica anterior plegués de manera sobtada el maig del 2018, a principis d’aquesta temporada (després d’uns mesos d’una junta i tècnica provisional) Daniel Doria i Francesc Huertas van situar-se al capdavant de la part tècnica dels de la camisa vermella sobretot amb l’objectiu d’anar recuperant paulativament la gamma alta de 8 i fins i tot poder tornar a completar els castells bàsics de 9 que havien fet entre els anys 2015 i 2017.

No tenen pressa i saben que la colla no viu el seu millor moment – com passa amb moltes altres colles-, però les ganes de recuperar els seus millors castells no hi falten.

Ara per ara, però, avui per Santa Anna afrontaran la primera clàssica de 8 de l’any. Fins ara en aquestes últimes diades han anat consolidant la td7 i el 3d8, que han completat amb solvència en diferents ocasions. Però els del Vendrell encara no han pogut estrenar el 4d8, principal objectiu de la diada d’avui.

Però per fer-ho necessiten el suport de tothom i ser el màxim de camises possibles a la plaça Vella on actuen, com sempre, en solitari i, per tant, totes les mans seran benvingudes a la pinya.

També et pot interessar

Comentaris